Duvel tot kunst verheven!
Sterrenchefs, stuk voor stuk zijn ze op zoek naar dàtgene wat hun zaak nog unieker kan maken dan de gerechten op de kaart… Een logisch gevolg daarvan is het zoeken naar leuke partnerships met gevestigde waarden! Et voilà! Samen met Sergio Herman en Nick Bril (The Jane), Syrco Bakker (Pure C) en Jean-Philippe Watteyne (iCook) ontwikkelde DUVEL (brouwerij Moortgat) een reeks nieuwe en werkelijk prachtige flesjes.
De chefs ontwierpen de flesjes zelf met als doel een harmonie te creëren met de signatuurgerechten die men in de respectievelijke zaken kan vinden. Voor de duidelijkheid, het gaat om mini Duvel-flesjes. De flesjes werden voor de gelegenheid niet voorzien van etiketten om de oppervlakte van de fles optimaal te kunnen gebruiken voor de uitwerking van hun creative ei!
En geen paniek… zowel het brouwproces als alcoholpercentage en de smaak van de iconische Duvel blijven intact!
De restaurants zullen de flesjes vanaf 10 december aanbieden en wie voor het bijhorende gerecht gaat, krijgt tevens ook een gelimiteerd flesje mee naar huis!