Microb Team

Zoals elke zichzelf respecterende Belg kwam ik rond mijn 16de voor de eerste maal in contact met onze Belgische trots… BIER! Weliswaar met gemengd succes… Nu, 15 jaar later, is het enthousiasme voor het gerstenat alleen maar gegroeid. En dan vooral voor de snel groeiende “micro brew scene”! Vanuit m'n job, creative consultant, word ik dagelijks uitgedaagd om merken in de markt te plaatsen. Zo groeide, samen met 4 andere collega’s, het idee om ons eigen merk te creëren en in de markt te zetten! En welk beter product dan ons bekendste exportproduct… bier! En dan vooral de MICRO bieren! En aldus werd MICROB geboren!40 Articles


Brouwersbloed stroomt door m’n aderen, wordt mij gezegd. M’n overgrootvader heeft namelijk een brouwerij in De Panne gehad. In 2012 richtte ik met 5 vrienden een bescheiden bierclubje op: E³HBL (uit te spreken als Tripel EHBL), de “Eerste Enige Echte Herdersemse Bierliefhebbers”. Wekelijks geniet ik van de geweldige bieren die ons land produceert en met zorg en interesse probeer ik elk bier objectief te beoordelen. Ondertussen staan er al ongeveer 400 verschillende bieren op m’n kerfstok, maar is er nog heel wat werk voor de boeg om alle andere te leren kennen. En het relaas van die ontmoetingen deel ik met veel plezier met jullie!14 Articles


Passie doet toch iets met een mens, niet? De interesse voor Food & Drinks én de trends binnen dit domein, werden me met de paplepel ingegeven. Dit aangevuld met een “gezonde” interesse voor lifestyle in het algemeen, zorgt ervoor dat we met Microb telkens op zoek gaan naar dat "unieke" in wat we doen. Het wereldje van de micro-brouwerijen, die in hun “terroir” elk op hun manier experimenteren met nieuwe smaken, oude technieken, lokale invloeden, etc... intrigeert me mateloos! De combinatie van deze eigen manier van werken, inclusief het artisanale karakter, samen met onze eigen levensstijl en manier van denken, vormt de basis van ons Microb-project! Een visie en passie die we graag met jullie willen delen. Schol!5 Articles


Bier drink je met… je vrienden! Met die insteek stapte ik met veel enthousiasme in het Microb project. Mijn passie is ondernemen. Jezelf omringen door mensen die geloven in je project en er mee iets moois van maken. Bij Microb ontdekken we samen het boeiende en veelzijdige karakter van de Belgische en buitenlandse micro-brouwers. Mensen die met passie aan hun product werken en er echt voor gaan… Het draait voor mij dus niet alleen om de lekkere bieren, maar vooral om de weg er naar toe. Het blijven zoeken naar hoe het nét nog beter kan. De vrienden achter het bier. Salut!4 Articles


Geboren met Limburgs Cristal Alken uit de moederborst in het magische revolutiejaar ’68 kon er niet de minste twijfel over bestaan dat ik een rasechte beer-lover zou worden. Vanuit historisch, sociaal, antropologisch, filosofisch en marketing oogpunt onderzoek ik ondertussen met veel passie en creativiteit de positieve invloed die speciale bieren hebben op onze maatschappij. Wat maakt een mens tot een gelukkig mens ? Inderdaad, het “consumeren” van uniek en met liefde gebrouwen gerstenat ! De correlatie tussen speciale bieren, genieten en “well being” zal elke bezoeker ongetwijfeld terugvinden als rode draad in onze MICROB-benadering. Mijn leuze : Geniet ervan 365 dagen aan 360° ! Prosit.


Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze site gaat u hiermee akkoord. meer info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten